Plus Consult

Tijdens een ‘Plus Consult‘ kijken we meer naar de preventieve geneeskunde in kader van het algemeen well being van de vrouw en anti-aging (op een gezonde manier oud worden). De nieuwe life style medecine.
Lastige kwaaltjes worden in kaart gebracht en er wordt gezocht naar oorzaken en verbanden. Ook wordt het eet-, bewegingspatroon en omgeving bekeken en geoptimaliseerd om zo meer energie te halen uit het dagelijkse leven.

Ook patiënten met meer chronische klachten die vaak in combinatie voorkomen zijn meer dan welkom. Traditionele testen kunnen perfect acceptabel waardes opleveren maar de patiënt zit met een permanent gevoel van ‘niet OK’ zijn.
Een vaak voorkomend ziektebeeld is een chronische inflammatie waardoor enkele typische klachten naar voor komen:

  • Vermoeidheid
  • Chronisch griepaal gevoel / algemeen onwel zijn
  • Irritable bowel syndrome (maag-darmproblemen)
  • Fibromyalgie
  • Voedselintoleranties
  • Optimalisatie gewicht en energie

Om dit alles te bereiken zijn verschillende medische testen voorhanden die ons kunnen helpen, zoals hormoonbepaling, detox meting, vetzuurprofielen, neurotransmissie, stoelganganalyses, voedselintoleranties, DNA profielen en vele meer.
Helaas ziet onze gezondheidszorg deze testen nog niet als een noodzaak en worden ze daarom nog niet terugbetaald. Welke testen precies worden uitgevoerd en waarom ze wenselijk zijn wordt eerst uitvoerig besproken.

Voor deze ziektebeelden bestaat helaas geen directe oplossing, niet één bepaalde wonderpil. Het is een traject van ‘Plus Consulten‘ dat we moeten doorlopen om een optimale oplossing te bereiken.
Een ‘Plus Consult‘ duurt gemiddeld één uur, het tarief wordt voornamelijk bepaald door de testen die uitgevoerd worden.

Klik hier voor info voor het maken van een afspraak

Klik hier voor meer info over een ‘Gynaecologisch Consult

Klik hier voor meer info over een “Functioneel-Esthetisch Consult”